Importanta unui serviciu de backup

Este bine sa avem mereu solutii de rezolvare la problemele aparute insa perfect ar fi sa prevenim orice aparitie a unei probleme.

Din discutiile purtate cu medicii ce au comandat produse sau servicii de la noi, situatiile in care datele dumneavoastra pot fi compromise sunt diverse si multe apar pe neasteptate. De ce sa riscati sa pierdeti intreaga baza de date de pacienti din cauza unui mic moment de neatentie in care o stergeti? O mica fluctuatie de tensiune poate sa va arda sistemul de operare si odata cu el vor fi distruse si fisierele de pe el. Si cum o situatie de genul celor de mai sus nu este deloc una previzibila, ce mai puteti face in momentul in care laptopul sau calculatorul dumneavoastra la care lucrati va este furat pur si simplu din birou?

Toate aceste situatii relatate de catre cadrele medicale cu care am colaborat de-a lungul timpului, dar si multe altele care pot sa apara, ar trebui sa va dea de gandit, pentru ca cel mai important pentru dumneavoastra este asigurarea datelor sensibile care se afla pe sistemul de operare cu care lucrati.

Majoritatea persoanelor care achizitioneaza un serviciu de stocare a datelor si backup o fac abia dupa ce au trecut printr-o experienta neplacuta. Abia atunci realizeaza pericolul la care se expun in fiecare zi, astfel ca dumneavoastra de ce sa nu va asigurati fisierele din timp?

Nu puteti prezice cand vi se poate intampla chiar dumneavoastra una din problemele sus mentionate, asadar cel mai bine ar fi sa achizitionati chiar acum unul din serviciile noastre:

Salvare date sensibile
Salvare incrementala de date sensibile
Restaurarea datelor din backup

3213

VIZUALIZARI LA ARTICOL
Share Button

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *