Cititoare Carduri de Sanatate aprobate CNAS

Incepand din luna septembrie a anului trecut, fiecare furnizor de servicii medicale si farmaceutice a fost nevoit sa achizitioneze un cititor card de sanatate pentru validarea cardurilor de sanatate ale pacientilor, deoarece serviciile care nu vor fi validate prin card nu vor putea fi decontate. In momentul de fata, serviciile medicale sunt disponibile doar pe baza cardului de sanatate.

Mare atentie! Doar cititoarele certificate de catre CNAS pot functiona cu cardul national de sanatate si sistemul SIUI! Astfel, va punem la dipozitie o gama de cititoare card de sanatate la preturi accesibile si de calitate superioara. Fiecare cititor card de sanatate pe care il comercializam este testat si validat de catre CNAS ca fiind compatibil cu sistemul informatic al cardului national de sanatate.

Va punem la dispozitie urmatoarele modele de cititoare carduri de sanatate:

HID Omnikey 3821

HID Omnikey 3821 este un cititor de card de sanatate special conceput pentru protejarea pinului in timp ce este conectat la retea, fiind dotat cu un cablu USB foarte lung, care permite o manevrare usoara.
HID Omnikey 3821 este prevazut cu tastatura proprie pentru introducerea securizata a codului PIN, dar si un display prevazut pe doua linii pentru afisarea pinului si a mesajelor din aplicatie. De asemenea, comanda pentru introducerea securizata a PIN-ului poate fi facuta in 5 limbi diferite.
Certificarea de securitate Common Criteria EAL3+ face ca HID Omnikey 3821 sa fie protejat impotriva virusilor, atacurilor phishing si a altor atacuri informatice.

HID Omnikey 3821 este disponibil la pretul de 540 LEI!

HID Omnikey 3121

HID Omnikey 3121 este un cititor card de sanatate proiectat pentru a fi usor de utilizat. Dispozitivul are dimensiuni relativ mici, astfel ca il puteti lua oriunde cu dvs. Cititorul poate fi montat atat pe verticala datorita talpii standard cu care vine, cat si pe orizontala, folosind o banda adeziva.
HID Omnikey 3121 respecta toate standardele relevante din industrie, dintre care amintim ISO 7816, EMV 2000, Microsoft WHQL, USB CCID, PC / SC, OCF, HBCI (Home Banking Computer Interface) and PC-2001, suportand viteze inalte de transmitere a datelor.

HID Omnikey 3121 este disponibil la pretul de doar 120 LEI!

GemAlto PC USB-TR

GemAlto PC USB-TR, cunoscut si sub numele de GemAlto IDBridge CT30 este un cititor card de sanatate inteligent, care se remarca prin eleganta si stil, datorita materialului transparent, avand un design contemporan. Cititorul se preteaza la o mare varietate de aplicatii, fiind compatibil cu standarde precum: PC / SC, OCF (Open Card Framework) sau CT-API. De asemenea, indeplineste cerintele GSA FIPS 201.

GemAlto PC USB-TR il avem disponibil la pretul de 120 LEI!

HID Omnikey 3021

HID Omnikey 3021 este un cititor card de sanatate de dimensiuni reduse, proiectat pentru a facilita o usoara instalare a dispozitivului, care se preteaza atat la un calculator desktop cat si la device-uri mobile care au port USB.

HID Omnikey 3021 este disponibil la pretul de doar 100 LEI!

4855

VIZUALIZARI LA ARTICOL

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.