S-a descoperit metoda care opreste evolutia celulelor canceroase

Un grup de savanti de la Mayo Clinic, aflat in statul American Florida, au descoperit o metoda de stopare a cancerului.

Acestia au fortat mai multe celule canceroase sa devina benigne. Cu toate ca studiile au fost efectuate doar pe tipurile de cancer mamar si al vezicii urinare, savantii sustin faptul ca metoda ar putea fi benefica pe mai multe tipuri de cancer, deoarece au descoperit in acelasi timp, un cod al metodei, un software biologic care opreste evolutia cancerului.

Cu toate ca noua metoda este in stadiu incipient de testare si dezvoltare, aceasta ofera o speranta tuturor bolnavilor de cancer, cu ajutorul careia vietile le vor fi salvate. In comparatie cu actualele tratamente pentru cancer, care vizeaza uciderea materiei canceroase, noua metoda apeleaza la dezarmarea bolii, la anihilarea efectelor sale negative asupra organismului uman.
Cercetarea s-a folosit de proprietatile unei proteine pentru a ajuta celulele sanatoase sa se grupeze si sa formeze tesut sanatos. Metoda nu a avut rezultate pozitive pe toate tipurile de cancer, de asemenea este imposibil de testat, pe tipurile de cancer cerebral si al sangelui. Celulele canceroase se nasc atunci cand mai multi indici genetici din interiorul celulelor, se amesteca intr-un anumit fel.

Cu toate ca metoda a fost aplicata doar la nivel celular, este posibil ca ea sa ii ajute pe pacienti, insa ei nu vor putea renunta la chimioterapie, cel putin deocamdata.

2324

VIZUALIZARI LA ARTICOL

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.