Servicii IT la cele mai inalte standarde!

Cum ar fi sa puteti rezolva o problema doar cu un telefon? Sau orice problema legata SIUI sau de tot ce tine de IT? Stim, ati fost fortati de Casa catre IT si de multe ori biroul unui medic este mult mai incarcat de IT decat de aparatura medicala. Stim, cand aveti o problema, trebuie sa sunati pe cineva, care va explica ca nu e problema lui, sunati pe altcineva pana renuntati. Stim, pentru SIUI nu raspunde nimeni, trimiteti mail si daca binevoieste cineva sa va raspunda dupa lungi perioade de timp, de cele mai multe ori nu va rezolva problema. Stim, timpul inseamna nervi: sa ai 20 de pacienti nerabdatori la usa si sa nu mearga ceva si nimeni sa nu raspunda la telefon, insa pentru altii timpul inseamna doar bani, asa ca se rezuma la prioritati. Stim, este greu este sa gasiti o firma care sa lucreze in interesul clientului.

Noi stim lucrurile astea pe care le stiti si dvs. Noi v-am convins de profesionalismul nostru cu tot ce a tinut de cititoarele de carduri. Aceleasi standarde inalte le aplicam acum si in serviciile IT pe care le oferim. Echipa noastra stie ca seriozitatea si ambitia nu sunt lucruri abstracte.

Noi oferim acum conceptul de ONE STOP CALL. In primul rand RASPUNDEM la telefon. In al doilea rand intelegem rapid problema. Si evident o rezolvam sau propunem o solutie de rezolvare. Mai important: daca nu o rezolvam imediat, revenim indata ce avem raspunsul si o rezolvam. Insa in acest caz nu mai costa nimic. Pentru IT suna Ok, fac si altii lucrul asta, insa pentru SIUI nu-i asa ca este EXCELENT?

Mai jos aveti lista de servicii oferite de Cititor-CNAS.ro. Aceeasi echipa de PROFESIONISTI PENTRU cei mai exigenti PROFESIONISTI!

11589

VIZUALIZARI LA ARTICOL

4 comentarii la Servicii IT la cele mai inalte standarde!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.