Optimizarea perfecta a biroului dumneavoastra

Atunci cand vorbim de optimizare la birou, ne referim atat la device-ul pe care lucram cat si la spatiul de lucru. Pentru o eficacitate maxima, trebuie ca macar odata la sase luni, sa efectuam un proces de optimizare pentru a ne usura munca cat si pentru a beneficia de un spatiu de lucru cat mai lejer si relaxant.

Pentru optimizarea dispozitivului se iau in calcul urmatoarele: sistemul de operare utilizat corelat cu capacitatile dispozitivului, ordinea in care se efectueaza instalarea drivere-lor necesare, eliberarea memoriei de stocare si rulare, viteza procesorului, utilizarea unui numar optim de coolere pentru a evita incalzirea calculatorului/laptopului. De asemenea optimizarea dispozitivelor pentru internet nu trebuie neglijata. In lipsa unei optimizari regulate, dispozitivul pe care il utilizati poate ajunge sa ruleze extrem de greu, sa fie incarcat de malware, sa se blocheze in anumite momente in care nu va doriti acest lucru.

Cu o importanta la fel de ridicata este optimizarea perifericelor si a altor accesorii. In aceasta categorie se incadreaza fire, cabluri, prelungitoare, mousi, tastaturi, dar si post-it-uri, suport de post-it pentru birou, suport de accesorii birotica.

Pentru optimizarea spatiului de lucru se tine cont de dimensiunile statiei de lucru, pozitia angajatului in companie, de numarul de ore petrecute la birou. Trebuie asigurata o compartimentare eficienta, astfel incat designul spatiului de birou sa nu fie incarcat sau greoi nici vizual dar mai ales fizic. De asemenea, un alt criteriu de care se tine cont in momentul optimizarii spatiului de lucru, daca spatiul este proprietatea companiei sau este inchiriat.

Optimizarea perfecta poate fi atinsa atunci cand apelati la cei mai potriviti oameni, in masura sa efectueze procesul de optimizare. Suntem alaturi de dumneavoastra in luarea oricarei decizii ce tine de optimizarea spatiului, dispozitivului sau sistemului de lucru.
Luati legatura cu noi la adresa de e-mail: office@cititor-cnas.ro sau la telefon: 0744.700.010 / 0734.623.043

4664

VIZUALIZARI LA ARTICOL

Un comentariu la Optimizarea perfecta a biroului dumneavoastra

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.